تبلیغات
دبیرستان دخترانه شهید صدوقی کرج
نویسندگان
نظرسنجی
نظر شما نسبت به مطلب مورد نظرتان چگونه است

آمار بازید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
اَبر برچسبها
درباره ما

بسیار اندیشیدن در حکمت خرد را بارور میکند .امام صادق (ع)


ایجاد کننده وبلاگ :



  • نویسنده :
  • تاریخ : 07:25 ق.ظ - چهارشنبه 7 اسفند 1387
  • نظر : ()

برای گرفتن ایده های نو از صفحه شمع های جالب در صفحات جانبی همین وبلاگ دیدن فرمایید

شمع آنتوریوم  و...........................


وسایل لازم:

- پارافین گل

- رنگ قرمز، زرد

- فتیله

- ساقه ضخیم گل سازی

- نوارگاترین

- قالب آنتوریوم

مراحل انجام كار:

1- كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید و پارافین قرمزرنگ را به صورت لایه تقریباً ضخیم كف ظرف بریزید و بگذارید كمی سرد شود.

2- قالب آنتوریوم را روی پارافین قرار دهید و به وسیله چاقو دورتا دور آن را ببرید.

3- تكه بریده شده را روی قالب آنتوریوم بیندازید و با فشار دست، شیارهایی روی آن ایجاد كنید.

4- پارافین زرد رنگ را آن قدر بزنید تا سفت شود، سپس تكه ای از آن را برداشته و كف دست مالش دهید تا به صورت لوله درآید.

5- ساقه گل سازی را در انتهای تخمك فرو برده بگذارید كاملاً سرد شود.

6- انتهای ساقه را داغ كرده و در وسط گلبرگ فرو ببرید.

7- تكه ای پنبه در زیر گلبرگ قرار دهید و به وسیله نوار گاترین آن را در جای خود ثابت كنید و عمل ساقه پیچی را تا پایین ساقه ادامه دهید.

8- در پایان، شمع رافتیله گذاری كنید.

شمع چلوكباب و نوشابه 

وسایل لازم:

- پارافن قالبی

- رنگ روغنی مشكی

- فتیله

- سیرخردكن

- رنگ قرمز، قهوه ای مخصوص شمع

مراحل انجام كار:

1- پارافین مذاب را (سفید رنگ) آن قدر هم بزنید تا سفت شود. سپس به وسیله سیرخردكن آن را به صورت رشته رشته درآورده داخل آب سرد بریزید.

2- پارافین قهوه ای رنگ را آن قدر هم بزنید تا به شكل گوشت چرخ كرده درآید، كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید و پارافین را در ظرف به شكل كباب درآورده و بگذارید سرد شود.

3- پارافین قرمز رنگ را آن قدر هم بزنید تا سفت شود. سپس تكه ای از پارافین را برداشته ، در كف دست به شكل گلوله درآورده و داخل آب سرد قرار دهید.

4- برنج را در بشقاب ریخته، كباب و گوجه را روی آن قرار دهیدو فتیله گذاری كنید.( در صورت تمایل، روی برنج، كمی سماق بپاشید)

5- به وسیله رنگ روغنی مشكی، روی كباب و گوجه فرنگی را سایه بزنید.

نكته:

برای زعفرانی كردن برنج، پارافین زرد رنگ را به صورت رشته رشته درآورید.

طریقه ساخت شمع نوشابه

وسایل لازم:

- نوشابه

- پارافین مایع

- فتیله

- طلق

مراحل انجام كار:

1- سه چهارم لیوان را از نوشابه پر كنید و روی آن را به ارتفاع 2 سانت با پارافین مایع بپوشانید.

2- شمع رافتیله گذاری كنید.

شمع نیمرو

وسایل لازم:

- پارافین قالبی

- فتیله

- رنگ زرد

- توپ تنیس

مراحل انجام كار

1- یك عدد توپ تنیس را از وسط دو نیم كرده و داخل آن را با پارافین مذاب زردرنگ پر كنید و بگذارید كاملاً سرد شود.

سپس فتیله گذاری كنید.

2- زرده ها را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و اطراف آنها پارافین مذاب سفید كه كمی سرد شده، بریزید.

شمع ماكارونی

وسایل لازم:

- پارافین گل

- رنگ زرد- قهوه ای

- فتیله

مراحل انجام كار:

1- كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید، سپس پارافین زرد رنگ را به صورت یك لایه نازك كف ظرف بریزید و بگذارید كمی سرد شود.

2- به وسیله چاقو یا تیغ موكت بری، پارافین را به صورت افقی و عمودی برش بزنید.

3- تكه های بریده شده را از ظرف جدا كنید و به وسیله انگشتان، آن را بپیچانید و بلافاصله داخل آب سرد بیندازید.

4- پارافین ذوب شده را به رنگ قهوه ای درآورده و مرتب هم بزنید تا به شكل گوشت چرخ كرده درآید.

5- ماكارونی را در بشقاب بریزید و گوشت چرخ كرده را روی ماكارونی بپاشید.

6- در پایان، فتیله را وسط شمع قرار دهید.

شمع دو جداره

وسایل لازم:

- پارافین گل

- پارافین قالبی

- گل مصنوعی یا برگ های طبیعی

- قالب 2 عدد( كوچك و بزرگ)

- سوزن ته گرد

- فتیله

مراحل انجام كار:

1- قالب كوچكتر رافتیله گذاری كنید. ( طول فتیله را 10 سانتی متر بلندتر از حد معمول در نظر بگیرید)

2- در تهیه این شمع از دو قالب هم شكل با دو سایز متفاوت استفاده می شود. درون قالب كوچك تر را با پارافین مذاب( قالبی ) پر كنید و بگذارید سرد شود. سپس آن را از قالب جدا كنید و به وسیله سوزن ته گرد ، گل مصنوعی یا برگ طبیعی را روی سطح شمع بچسبانید.

3- فتیله را از درون قالب بزرگتر عبور دهید و با چسب كاغذی در جای خود محكم كنید و دوباره قالب بزرگتر را با پارافین مذاب( گل) پر كنید و پس از سرد شدن، آن را از قالب جدا كنید.

4- اضافه فتیله را قیچی كنید.



دسته بندی : آموزش قدم به قدم شمع سازی ,

آخرین مطالب

» دهه فجر مبارک ( یکشنبه 12 بهمن 1393 )
» السلام علیک یا ابا عبداله الحسین(ع) ( دوشنبه 5 آبان 1393 )
» شروع سال جدید تحصیلی به همه همکاران و دانش آموزان تبریک می گوییم ( سه شنبه 1 مهر 1393 )
» ولادت حضرت محمد(ص) ( شنبه 28 دی 1392 )
» والدین هوشیار ( چهارشنبه 15 آبان 1392 )
» السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ( چهارشنبه 15 آبان 1392 )
» معرفی دانش آموزان برتردر آزمون آغازین پایه اول ( چهارشنبه 15 آبان 1392 )
» روز نیكوكاری دبیرستان شهید صدوقی ( چهارشنبه 10 مهر 1392 )
» دحوالارض ( دوشنبه 8 مهر 1392 )
» تبریك سال تحصیلی93-92 ( دوشنبه 1 مهر 1392 )
» سال نو مبارک ( چهارشنبه 30 اسفند 1391 )
» تاریخ ایران وجهان دوم انسانی قسمت دوم ( شنبه 19 اسفند 1391 )
» تاریخ ایران وجهان دوم انسانی ( شنبه 19 اسفند 1391 )
» کادر شاغل در مدرسه ( چهارشنبه 5 مهر 1391 )
» آغاز سال تحصیلی 92-91 برهمه دانش آموزان وفرهنگیان محترم مبارک باد ( شنبه 1 مهر 1391 )
» مانور زلزله ( یکشنبه 7 آذر 1389 )
» روز معلم ( یکشنبه 12 اردیبهشت 1389 )
» نوروز ( شنبه 29 اسفند 1388 )
» تخم مرغ رنگی ( چهارشنبه 26 اسفند 1388 )
» ولادت حضرت محمد (ص) ( پنجشنبه 13 اسفند 1388 )
» نمونه سوالات امتحانی پیش دانشگاهی ترم اول ( پنجشنبه 29 بهمن 1388 )
» خواص معجزه آسای هسته انگور ( سه شنبه 27 بهمن 1388 )
» فواید علمی وضو ( چهارشنبه 21 بهمن 1388 )
» روانشناسی شخصیت ( یکشنبه 1 آذر 1388 )
» گل آرایی ( چهارشنبه 2 اردیبهشت 1388 )
» شمع های دست ساز ( سه شنبه 1 اردیبهشت 1388 )
» چند نمونه زیبا از نقاشی روی دست ( شنبه 22 فروردین 1388 )
» آموزش دکوپاژ ( پنجشنبه 20 فروردین 1388 )
» نمونه ها یی از تکنیک ویترای ( چهارشنبه 19 فروردین 1388 )
» آموزش ویترای ( سه شنبه 18 فروردین 1388 )